Rüyada yorganlar görmek

Rüyada yorganlar görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yorganlar gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Rüyada siyah yorgan görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan bürünmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yıkandığını görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtık yorgan görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Rüyada yorganı alıp gitmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgana sarılmak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, strese gireceğine delalet eder.

Rüyada yün yorgan dikmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments