Rüyada yorgan yüzü değiştirmek

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, hastaysa şifa bulacağına, birçok engelin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Rüyada yorgan yüzünü değiştirmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, önünün açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü dikmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada yorgan yüzü çıkarmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına yorulur.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan yüzü görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, variyet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yorgana yüz geçirmek yoksul için zenginliğe, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments