Rüyada yorgan yüzü dikmek

Rüyada yorgan yüzü dikmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yüzü dikmek gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Rüyada yorgan yüzü dikmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan dikmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada yorganı dikmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada yorgan ağzı dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek yetki sahibi olacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yorgan dikmek hem de zengin biri olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan dikmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hafif ve iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada yün yorgan dikmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments