Rüyada yorgan dikmek

Rüyada yorgan dikmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, çekilen hasretin biteceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, rızkın kesilmeyeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet eder.

Rüyada yorgan dikmek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri paylaşmalısınız.

Rüyada yorganı dikmek insanların afiyet bulacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan yüzü dikmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan ağzı dikmek sinirlerinin yıpranacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada mavi yorgan dikmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet eder.

Rüyada bebek yorganı dikmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yorgan dikmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalettir.

Rüyada yorgan dikmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments