Rüyada bebek yorganı dikmek

Rüyada bebek yorganı dikmek galibiyet kazanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada bebek yorganı dikmek gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Rüyada bebek yorganı dikmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, tabiri caizse can bulacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan ağzı dikmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına yorulur.

Rüyada yeşil yorgan dikmek geçim kolaylığı içinde olacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada yün yorgan dikmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada yatak yorgan dikmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yorgan dikmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yüzü dikmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments