Rüyada yorganı dikmek

Rüyada yorganı dikmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganı dikmek gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Rüyada yorgan yüzü dikmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada yatak yorgan dikmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yorgan dikmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yün yorgan dikmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek yorganı dikmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, zor durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalettir.

Rüyada yorgan dikmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, borçların kısa sürede kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments