Rüyada yorgan çamaşır görmek

Rüyada yorgan çamaşır görmek eve kapanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan çamaşır gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Rüyada yorgan çamaşır görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış yorgan görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden yorgan almak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada yorgan yaptığını görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dantelli yorgan görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan dikmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet eder.

Rüyada yolda yorgan görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada yün yorganı görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments