Rüyada ölüden yorgan almak

Rüyada ölüden yorgan almak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, şansının döneceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada ölüden yorgan almak gördüyseniz:

  • Maddi veya gayrimenkullerle bağlantılı bir konu her an açıklığa kavuşabilir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Rüyada ölüye yorgan örtmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde yorgan görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sağlıklı ve zinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yorgan vermek rahat nedir öğreneceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden yorgan almak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan örtmek iş yerinde çok zarar edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine alamet eder.

Rüyada yorgan toplamak rahata kavuşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments