Rüyada yolda yorgan görmek

Rüyada yolda yorgan görmek nimetin ve kazancın artacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yolda yorgan gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Rüyada yolda yorgan görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölünün elinde yorgan görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yorganda kurt görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yorganı atmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan düzeltmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak yorgan yakmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yorgan altında yatmak planların sarkacağına, kötü günlerin arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments