Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek işinin ehli durumuna geleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çalışmalarının artacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yokuştan kayarak inmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan kayarak inmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yüksekten kayarak inmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulur.

Rüyada kayarak inmek hayatın belli bir düzene oturacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işarettir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek aksiliklerin başgöstereceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments