Rüyada yokuştan kayarak inmek

Rüyada yokuştan kayarak inmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuştan kayarak inmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda alışılmadık düşüncelerinizi devreye sokmalısınız.

Rüyada yokuştan kayarak inmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek güç ve kudret sahibi olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten kayarak inmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sağlığını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kayarak inmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işarettir.

Rüyada dağdan kayarak inmek artık rahat bir nefes alacağına, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments