Rüyada yüksekten kayarak inmek

Rüyada yüksekten kayarak inmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten kayarak inmek gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada yüksekten kayarak inmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına inanılır.

Rüyada merdivenden kayarak inmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kayarak inmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada dağdan kayarak inmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments