Rüyada uçurumdan kayarak inmek

Rüyada uçurumdan kayarak inmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, şöhret ve hayır getireceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuştan kayarak inmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden kayarak inmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten kayarak inmek alkış alacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına işaret eder.

Rüyada kayarak inmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulur.

Rüyada dağdan kayarak inmek gelir kaynaklarının yok olacağına, bol nimete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments