Rüyada yıldızı görmek

Rüyada yıldızı görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, ihanet göreceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işaret eder.

Rüyada yıldızı gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada yıldızları izlemek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada reklam yıldızı olmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işaret eder.

Rüyada yıldız işareti görmek güzel zamanlar geçireceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gece yıldızları görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız tutulması görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments