Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, günlerini hastanede geçireceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çok fazla yıldız görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına delalettir.

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldızlar görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments