Rüyada yıldız tutulması görmek

Rüyada yıldız tutulması görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Rüyada yıldız tutulması gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Rüyada yıldız tutulması görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada dilinin tutulmasını görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tutulan balığı kaçırmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipe tutunarak sallanmak zararını tamamen kapatacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare tutup atmak kendi işinin başına geçeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Rüyada balık tutup bırakmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilin tutulması görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments