Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldızlar görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Rüyada yıldızlı gökyüzü görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bir sürü yıldız görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, emeklerin boş yere harcanacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız almak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments