Rüyada yıldızları izlemek

Rüyada yıldızları izlemek istediği projeleri yapamayacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işarettir.

Rüyada yıldızları izlemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren planlar veya romantizm ev hayatınızı veya ailenizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada yıldızları izlemek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada ilişkiye girenleri izlemek kısmetinin hep açık olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine inanılır.

Rüyada futbol maçı izlemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün izlemek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret eder.

Rüyada dürbünle izlemek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada birini izlemek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay izlemek rahatlığa ereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada yarışma izlemek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments