Rüyada yılanların arasında yürümek

Rüyada yılanların arasında yürümek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yeni şeyler deneneceğine, en yukarılara çıkacağına işarettir.

Rüyada yılanların arasında yürümek gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada yılanların arasında yürümek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kalabalık arasında yürümek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçların arasında yürümek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine tabir olunur.

Rüyada çiçekler arasında yürümek işlerinin çok iyi gideceğine, kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada ara sokaklarda yürümek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Rüyada dağların arasında yürümek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçlar arasında yürümek moral olarak çok iyi hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments