Rüyada dağların arasında yürümek

Rüyada dağların arasında yürümek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, elinin darlık içinde kalacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağların arasında yürümek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada dağların arasında yürümek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada dağların arasında deniz görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada iki dağ arasından geçmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki dağ arasında olmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına inanılır.

Rüyada iki dağ arasında kalmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işarettir.

Rüyada dağların arasında kalmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikenlerin arasında yürümek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ara sokaklarda yürümek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments