Rüyada yılanla karşı karşıya gelmek

Rüyada yılanla karşı karşıya gelmek işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Rüyada yılanla karşı karşıya gelmek gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Rüyada yılanla karşı karşıya gelmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada anneye karşı gelmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada karşı gelmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada babaya karşı gelmek az çalışarak çok gezeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Rüyada şeytana karşı gelmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada öğretmene karşı gelmek makamının sürekli yükseleceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada haksızlığa karşı gelmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret eder.

Rüyada köpekle karşı karşıya gelmek külfetinin ve yükünün artacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments