Rüyada babaya karşı gelmek

Rüyada babaya karşı gelmek emeklerinin yarıda kalacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya karşı gelmek gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Rüyada babaya karşı gelmek allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada şeytana karşı gelmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına tabir olunur.

Rüyada yılanla karşı karşıya gelmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekle karşı karşıya gelmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada öğretmene karşı gelmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, yenisinin başlayacağına işaret eder.

Rüyada karşı gelmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneye karşı gelmek çabalarının boşa çıkacağına, husumetlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada haksızlığa karşı gelmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments