Rüyada haksızlığa karşı gelmek

Rüyada haksızlığa karşı gelmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, elinin kolunun bağlanacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada haksızlığa karşı gelmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri çarpıtmamakta fayda var.

Rüyada haksızlığa karşı gelmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanla karşı karşıya gelmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına yorulur.

Rüyada anneye karşı gelmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babaya karşı gelmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada şeytana karşı gelmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada öğretmene karşı gelmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpekle karşı karşıya gelmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada karşı gelmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments