Rüyada karşı gelmek

Rüyada karşı gelmek yeni iş teklifleri alacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada karşı gelmek gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde gitmeyebilir.

Rüyada anneye karşı gelmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına alamet eder.

Rüyada öğretmene karşı gelmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına inanılır.

Rüyada karşı gelmek haram mala, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanla karşı karşıya gelmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına yorulur.

Rüyada haksızlığa karşı gelmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada köpekle karşı karşıya gelmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada babaya karşı gelmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına inanılır.

Rüyada şeytana karşı gelmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments