Rüyada yılanın başkasını ısırmasını görmek

Rüyada yılanın başkasını ısırmasını görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, problemlerini çözeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başkasını ısırmasını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bazı tatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada siyah yılan ısırmasını görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın ısırması görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yılan ısırması görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sarı yılan ısırması görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada ısıran yılan görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, istenmeyen olayların olacağına delalettir.

Rüyada ısıran yılanı öldürmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına inanılır.

Rüyada yılan ısırırken görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments