Rüyada ısıran yılanı öldürmek

Rüyada ısıran yılanı öldürmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ısıran yılanı öldürmek gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Rüyada ısıran yılanı öldürmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan ısırırken görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başkasını ısırmasını görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sarı yılan ısırması görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ısıran yılan görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil yılan ısırmasını görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada yılanı ısırırken görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments