Rüyada sarı yılan beslemek

Rüyada sarı yılan beslemek sorunların tamamen biteceğine, zinde kalacağına, ön plana çıkacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı yılan beslemek gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada sarı yılan beslemek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan beslediğini görmek sadaka ya da zekat vereceğine, korkularının yok olacağına delalettir.

Rüyada yılanı evde beslemek güçten ve takatten düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı beslemek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yılan beslemek hasta ise daha kötüye gideceğine, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılan beslemek sağlık problemleri içinde olacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet eder.

Rüyada su yılanı beslemek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments