Rüyada su yılanı beslemek

Rüyada su yılanı beslemek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, arzuların gerçekleşeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada su yılanı beslemek gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada su yılanı beslemek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı yılan beslemek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret eder.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yılan beslemek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılan beslemek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına inanılır.

Rüyada büyük yılan beslemek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada yılanı beslemek fakirlerin güleceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada evinde yılan beslemek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, gelirinin de garanti altında olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments