Rüyada yılan yiyen timsah görmek

Rüyada yılan yiyen timsah görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine inanılır.

Rüyada yılan yiyen timsah gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada yılan yiyen timsah görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Rüyada timsahla yılan görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan timsah görmek belalardan korunacağına, kısmetin açılacağına işaret eder.

Rüyada timsah ve yılan görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret eder.

Rüyada timsah yılan görmek sıkıntılarının son bulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada yılan ve timsah görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments