Rüyada evin üstünden atlamak

Rüyada evin üstünden atlamak inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, bir yere taşınmaya, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kırılan kalbin onarılacağına tabir olunur.

Rüyada evin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada evin üstünden atlamak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada duvar üstünden atlamak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden atlamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üstünden atlamak rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada ateş üstünden atlamak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstünden atlamak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet eder.

Rüyada kedinin üstünden atlamak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, hayır ve bereketin artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın üstünden atlamak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments