Rüyada yılan suda görmek

Rüyada yılan suda görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, işlerinin gelişme göstereceğine alamet eder.

Rüyada yılan suda gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada suda siyah yılan görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada yılanı suda boğmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yılan balığı görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Rüyada akan suda yılan görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada suda yeşil yılan görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet eder.

Rüyada suda su yılanı görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada suda yılan yakalamak içine büyük bir huzurun dolacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada suda yüzen yılan görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments