Rüyada suda yeşil yılan görmek

Rüyada suda yeşil yılan görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda yeşil yılan gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada suda yeşil yılan görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada suda yılan tutmak borçlarının hafifleyeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda yılan görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada suda yüzen yılan görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı suda öldürmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine delalettir.

Rüyada suda beyaz yılan görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada suda su yılanı görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda çok yılan görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments