Rüyada suda siyah yılan görmek

Rüyada suda siyah yılan görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada suda siyah yılan gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Rüyada suda siyah yılan görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada siyah suda yüzmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına inanılır.

Rüyada suda yüzen yılan görmek büyük hatalar yapacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda su yılanı görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalet eder.

Rüyada yılanı suda boğmak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işarettir.

Rüyada akan suda yılan görmek dertlerin başlayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret eder.

Rüyada suda yeşil yılan görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada suda yılan tutmak tartışmaların son bulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments