Rüyada akan suda yılan görmek

Rüyada akan suda yılan görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan suda yılan gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada akan suda yılan görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada akan suda balık tutmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada akan suda para toplamak karısı şile arasının çok iyi olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suda boğulmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada akan suda yürümek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suda abdest almak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Rüyada akan suda balık görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada akan suda yıkanmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments