Rüyada suda su yılanı görmek

Rüyada suda su yılanı görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kişinin evlatlarının artacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yakında işlerinin aksayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada suda su yılanı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Rüyada suda su yılanı görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda yılan yakalamak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada suda yılan balığı görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada yılanı suda görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı suda boğmak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işarettir.

Rüyada suda çok yılan görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda kara yılan görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda yılan görmek üzüntülerin sona ereceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments