Rüyada bakkalda alışveriş yapmak

Rüyada bakkalda alışveriş yapmak kızı olanların da gelin edeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, övgü dolu sözler işiteceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, bir bebek sahibi olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakkalda alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Rüyada markette alışveriş yapmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Rüyada alışveriş yapmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakkalda alışveriş yapmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülü günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bebek için alışveriş yapmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işarettir.

Rüyada düğün alışverişi yapmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak eksik olan yanının tamamlayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada pastaneden alışveriş yapmak hasadının tarlasında kalacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments