Rüyada alışveriş yapmak

Rüyada alışveriş yapmak allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, işlerin sarpa saracağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kazancını katbekat arttıracağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, ağız tadının yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kazalar ya da çeşitli aksilikler olabilir.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle alışveriş yapmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına yorulur.

Rüyada giyim alışverişi yapmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işarettir.

Rüyada yiyecek alışverişi yapmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kabede alışveriş yapmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments