Rüyada yılan avladığını görmek

Rüyada yılan avladığını görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulur.

Rüyada yılan avladığını gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Rüyada yılan avladığını görmek el üstünde tutulacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada yılan avlamak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi avlamak geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada inek avlamak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabani güvercin avlamak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah avlamak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ keçisi avlamak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada vampir avlamak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments