Rüyada yılan avlamak

Rüyada yılan avlamak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yanlış yollardan döneceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada yılan avlamak gördüyseniz:

  • Bazı olayların geçerli veya anlaşılabilir nedenleri olabileceğini unutmamalı, sabırlı olmalısınız.

Rüyada yılan avladığını görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Rüyada yılan avlamak rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada köpek balığı avlamak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada elle balık avlamak ticarette ilerleyeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sırtlan avlamak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Rüyada kalkan balığı avlamak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fil avlamak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada keçi avlamak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, üzeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments