Rüyada yabani güvercin avlamak

Rüyada yabani güvercin avlamak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yabani güvercin avlamak gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada yabani güvercin avlamak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada yabani hayvan avlamak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulur.

Rüyada yabani ördek avlamak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Rüyada yabani güvercin görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabani güvercin tutmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada güvercin avlamak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalettir.

Rüyada yabani ot görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine inanılır.

Rüyada yabani kaz yakalamak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments