Rüyada yeşillik içinde uzanmak

Rüyada yeşillik içinde uzanmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik içinde uzanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Rüyada yeşillik içinde uzanmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada yeşilliğe uzanmak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yeşilliklere uzanmak uzak bir yola gidileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalettir.

Rüyada mezarda uzanmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta uzandığını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kar üzerinde uzanmak borçların ve dertlerin biteceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç altında uzanmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada biriyle uzanmak kimseden korkmayacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments