Rüyada yeşilliğe uzanmak

Rüyada yeşilliğe uzanmak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalettir.

Rüyada yeşilliğe uzanmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki düşünceleriniz ya da pozisyonunuz değişebilir.

Rüyada yeşillik içinde uzanmak yıkılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşilliğe uzanmak büyük zorluklar yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yeşilliklere uzanmak gözyaşı döküleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle uzanmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuma uzanmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına alamet eder.

Rüyada koltuğa uzanmak iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kumsalda uzanmak sürekli yerinde sayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağaç altında uzanmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments