Rüyada bir erkekle uzanmak

Rüyada bir erkekle uzanmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizi gerçekleştirmenize veya bazı planlarınızı başlatmanıza yardımı dokunacak bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada bir erkekle uzanmak para kazanmasına da vesile olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada erkekle uzanmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, işlerinin günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada çimenlere uzanmak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada yeşilliklere uzanmak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahilde uzanmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere uzanmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatakta uzanmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yan yana uzanmak üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, bir daha kopmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments