Rüyada yeşillikler içinde mezar görmek

Rüyada yeşillikler içinde mezar görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, evindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Rüyada yeşillikler içinde mezar gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Rüyada yeşillikler içinde mezar görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşillik içinde mezar görmek çocuk sahibi olunacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın içinde su görmek islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Rüyada mezarın içinde yılan görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, dertlerinin unutulacağına işarettir.

Rüyada mezarın içinde kendini görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada mezar içinde kefen görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, satışların düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın içinde oturmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, güzel bir haber almaya yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık içinde cami görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments