Rüyada mezarın içinde kendini görmek

Rüyada mezarın içinde kendini görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, başarılar elde edileceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın içinde kendini gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde mezar görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde mezar görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, şöhret ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın içinde kendini görmek mal ve varlık sahibi olacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada bir evin içinde mezar görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işarettir.

Rüyada mezarın içinde uyumak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına inanılır.

Rüyada yeşillik içinde mezar görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments