Rüyada biriyle uzanmak

Rüyada biriyle uzanmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı tabir olunur.

Rüyada biriyle uzanmak gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Rüyada mezara uzanmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle uzanmak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekle uzanmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumda uzanmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada halıya uzanmak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunlarının yakında biteceğine inanılır.

Rüyada biriyle yatağa uzanmak toplum için faydalı işler yapacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine işaret eder.

Rüyada karda uzanmak ele geçen parada artış olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına delalettir.

Rüyada denize uzanmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments