Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek

Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek büyük takdir toplanacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, güvensizlik duymaya, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil yaprak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek zararın gittikçe daha da artacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalettir.

Rüyada saksıda yeşil domates görmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments