Rüyada yeşil taş görmek

Rüyada yeşil taş görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taş gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil akik taşı görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mezar taşı görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taş almak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yetki sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli taş görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, hep dinç ve genç kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments