Rüyada yeşil akik taşı görmek

Rüyada yeşil akik taşı görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yeşil akik taşı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada yeşil akik taşı görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akik taşı görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil akik görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yoksulluğa rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil akik yüzük görmek zamandan da kar edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akik bilezik görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Rüyada akik tesbih görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine yorulur.

Rüyada kırmızı akik yüzük görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akika kurbanı kesmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments