Rüyada yeşil taş almak

Rüyada yeşil taş almak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, istediği noktalara ulaşacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, elindekileri kaybedeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil taş almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli taş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil taş almak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlar görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, adının ve şanının yürüyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil akik taşı görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine inanılır.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek iç huzurunun yerinde olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments